Breadcrumbs

Petak, 25 Svibanj 2012 10:09

Razigraniji Ramci odnijeli prvu pobjedu

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

ODIGRANA PRIJATELJSKA REVIJALNA UTAKMICA HERCEGOVCI – RAMCI  -

HERCEGOVCI – RAMCI 6:8

JAKŠIĆ – Igralište Jajare. NK Jakšić je bio domaćin zanimljive revijalne utakmice reprezentacija Hercegovaca i Ramaca Požeštine. Utakmicu nije omelo niti nevrijeme koje je koji sat prije poharalo Požeštinu.

DSC_4354Na teren je selektor Ivan Budimir  za reprezentaciju Hercegovaca izveo Z. Budimir, B. Mihalj, Z. Šarić, S. Bonić, M. Brkić, D. Soldo, I. Marić, Ž. Mitrović, D. Pavlović, B. Soldo, D. Markota, I. Voštog, J. Budimir, I. Budimir, J. Soldo, B. Jukić. Kako je ekipa Hercegovaca zaista imala dugačku klupu mogli su igrati i pravi veterani, Slavko Bonić, 62 godine, Branko Mihalj, 60 godina, i Ivo Marić, 60 godina.DSC_4349Nešto mlađu i razigraniju ekipu izveo je Josip Novak selektor Ramaca, a zaigrali su D. Kapčević, I. Šimunović, J. Bradarić, M. Papak, M. Filipović, Z. Novak, V. Pavlović, J. Novak, I Andričić, A. Novak, J. Grbeš, I. Papak.


Iako se ispočetka igrao gol za gol, sve više je u utakmici dolazila do izražaja nešto mlađa ekipa Ramaca, jer oni su se kasnije i doselili u Požeštinu, pa je rezultat ove prije svega revijalne i prijateljske utakmice završio sa 8:6 za Ramce.DSC_4360

Odmah je dogovorena i uzvratna utakmica koja će se igrati u rujnu na stadionu u Kuzmici. Sponzorstva su se prihvatili Goran Šutalo i Ivo Žuljević.

Svi zajedno su uz još vatrene priče o nogometnom susretu nastavili druženje uz janjetinu i pjesmu, pokoju gangu i tamburaški bend.DSC_4347