Ponedjeljak, 14 Ožujak 2016 12:33

Organizirale zabavu za žene

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

POVODOM MEĐUNARODNOG DANA ŽENA -

TORANJ - Protekli vikend u vatrogasnom domu DVD-a Toranj povodom Dana žena okupilo se preko stotinjak žena kako bi obilježile svoj dan i proslavile ga najbolji način uz pjesmu i ples.

- Povodom našeg dana "Dana žena“ nas 10-tak žena iz sela odlučile smo organizirati po prvi puta zabavu za nas žene u vatrogasnom domu Toranj. Za prvi puta odaziv je bio odličan bilo nas je 125 žena, neke smo morali nažalost odbiti jer nismo imali mjesta više u domu. Svaka žena je dobila prigodan poklon za taj dan, bombončić i karanfil, kako je karanfil zaštitni znak za Dan žena zato smo se na taj cvijet odlučile. Svim dragim ženama se zahvaljujemo na dolasku, a nastavak slijedi i iduće godine jer od sada će to biti kod nas tradicionalna zabava, vidimo se i slijedeće godine - sa smiješkom je rekla Vera Kapl jedna od organizatorica te dodala kako se zahvaljuje i ostalim organizatoricama koje su svojim doprinosom pomogle da ova zabava uspije a to su Draženka, Slađana, Dubravka, Marina, Ivana, Suzana, Marija, Gordana i Antonija.

Naravno sjajnu atmosferu okupljenim ženama doprinijela je i Oaza band koja je uz zvuke žive glazbe svirala do ranih jutarnjih sati.

Tekst/foto: Alen Protić