Nedjelja, 31 Svibanj 2015 12:08

Najboljima za nagradu bicikli

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

11. ALLESOVA BICIKLIJADA ZA DJECU -

POŽEGA – Tradicionalna 11. po redu „Biciklijada 2015“ za djecu vožena je u petak u krugu Elektrocentra Alles, koju u suradnji s Policijom u zajednici i Policijskom postajom Požega organizira tvrtka Alles. Natjecanje u spretnosti vožnje biciklom odvija se u dvije kategorije, za djecu do 9 godina i za djecu od 10-12 godina, a ove godine bilo je prijavljeno 20-ero natjecatelja. Djeca su uz vožnju biciklom morala pokazati svu svoju spretnost u vožnji između čunjeva, po dasci, klackalici, između raznih prepreka i pri tome poštujući prometne prostore skupiti što manje negativnih bodova. Glavni sponzor nagrada je bila tvrtka Matis Adria iz Varaždina, koja je za poklon darovala dva bicikla za osvojena prva mjesta u obje kategorije i naravno tvrtka Alles koja je darivala ostale nagrade.

U kategoriji do 9 godina nagrađeni su za 1. mjesto Matko Bonić, 2. mjesto Ivan Gelenčir i 3. mjesto Luka Markanjević.

U kategoriji 10 – 12 godina najbolji je bio Antonio Perić bez i jednog negativnog boda, 2. mjesto osvojio je Marko Bošnjak, a 3. mjesto Petar Bošnjak.

Za sve natjecatelje Alles je organizirao osvježenje i grickalice za vrijeme natjecanja, a za posjetitelje i djecu policijski službenici su organizirali prezentaciju uređaja i opremu koju policija koristi u svom radu, a također su svi posjetitelji mogli „registrirati“ svoje bicikle i na taj način spriječiti njihovu eventualnu krađu.

Tekst/foto: Vanja Protić