Četvrtak, 18 Prosinac 2014 17:00

Pomoć učenicima za terensku nastavu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

3. BOŽIĆNI SAJAM U OŠ ANTUNA KANIŽLIĆA

 POŽEGA – Po treći puta učenici i nastavnici OŠ Antuna Kanižlića organiziraju u svom dvorištu Božićni sajam. Učenici su na radionicama pripremili unikatnih dječjih ukrasa, drvenih igračaka, a sa mamama i bakama i ukusne kolačiće. Sve je na prodaju po privlačnim cijenama, a novac će koristiti u humanitarne svrhe.

– Sav novac koristiti će se za učenike slabijeg imovnog stanja za terensku nastavu, izlete, školu u prirodu. Ove godine pomogao nam je i CB radio klub Sokol, pa se sajam organizira pod velikim šatorom. U cijelom projektu sudjeluju svi učenici i nastavnici, a na taj način doprinosima u ove blagdansko doba da nekima pomognemo bar na ovaj način – istakla je koordinatorica sajma Renata Marinić, nastavnica tehničke kulture.

 U školi se ovaj tjedan provodi još jedna humanitarna akcija „Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav“ koja za cilj ima pomoći obiteljima učenika. Učenici sa svojim roditeljima prikupljaju kućne potrepštine, kao brašno, ulje, šećer, kavi, ali i slatkiše, što će sve upakirati u prigodne pakete. To sve će slijedeći tjedan biti dostavljeno u obitelji učenika slabijeg imovnog stanja. Koordinatorica tog projekta je nastavnica Valentina Čurčić, a i njime će svi pokazati otvoreno srce i želju za pomoći drugome.