Nedjelja, 07 Prosinac 2014 13:23

(PROMO) Coca-Colina božićna čarolija u brodskom City Colosseumu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

U trgovačkome centru City Colosseum postavljeno je najveće izlaganje Coca-Colinih proizvoda u Europi, a sastoji se od 112 000 litara Coca-Cole

Pravu božićnu čaroliju pripremila je Coca-Cola za posjetitelje trgovačkoga centra City Colosseum u Slavonskome Brodu – prostor centra ukrasila je impresivnim izlaganjem Coca-Colinih blagdanskih Coca-Cola HBC Hrvatska pripremila je pravu božićnu čaroliju u Slavonskome Brodupakiranja. Za izlaganje je upotrijebljeno 112 000 litara Coca-Cole ili više od 58 000 popularnih crvenih bočica, od kojih su izrađeni kuća Djeda Božićnjaka, božićno drvce u obliku srca, mnoštvo velikih crvenih poklon-paketa te prepoznatljivi Coca-Colini kamioni koji su i u nas postali jedan od simbola nadolazećih blagdana. Božićno izlaganje u City Colosseumu veće je od sličnoga prošlogodišnjeg izlaganja u osječkome trgovačkom centru Avenue Mall, te je najveće izlaganje Coca-Colinih proizvoda koje je dosad postavljeno na jednome prodajnom mjestu u Europi. U pripremu cijeloga projekta bilo je tijekom protekla tri mjeseca uključeno desetak Coca-Colinih zaposlenika, a u samo je postavljanje izlaganja bilo uključeno 50 ljudi.

Posjetitelje je oduševila kuća Djeda Božićnjaka izrađena od Coca-Colinih bočicaU impresivno uređenome prostoru posjetitelji trgovačkoga centra City Colosseum mogu uživati do 24. prosinca a u posebnim Coca-Colinim promocijama uz kupnju određenog broja boca pića kući će ponijeti i posebnu majicu s otisnutim imenom.

Posebna atrakcija za sve posjetitelje trgovačkoga centra City Colosseum mogućnost je osvajanja najvećega poklon-paketa od 600 litara Coca-Cole.