Srijeda, 03 Prosinac 2014 11:14

Potpisali ugovor s Evo-tv i Eronetom

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POLJOPRIVREDNA TV PROSLAVILA DRUGI ROĐENDAN  -

 EMOVAČKI LUG – Djelatnici i uprava Poljoprivredne TV proslavili su svoj drugi rođendan i godinu dana emitiranja IMG 8145lokalnog video portala Pozeski.hr. Dvogodišnji rad predstavio je Thomas Heinz Pandžić, osnivač i vlasnik Poljoprivredne TV, te najavio i nove uspjehe. Jedan od medijskih napredaka je svakako buduća suradnja i početak emitiranja programa poljoprivredne TV na Evo-tv, digitalnoj televiziji Hrvatske pošte, te izlazak na područje Bosne i hercegovine putem Eronet Home TV platforme. Obje IP TV platforme su brzo rastuće platforme koje imaju sve više pretplatnika i gledatelja i pružaju usluge praćenja velikog broja TV kanala.

 Ugovore o emitiranju su potpisali Tomislav Starčević ispred Evo-tv i Tomislav Ruk ispred Eroneta. - Zahvaljujem se svima koji su pomogli da naša Poljoprivredna televizija bude ovo što je, djelatnicima i vanjskim suradnicima, jer bez njih ovoga ne bi bilo. Mislim da mi s Poljoprivrednom TV trebamo pomoći upravo u razvoju ove teške situacije naše poljoprivrede. IMG 8150Da li ćemo uspjeti u tome, živimo u nadi – rekao je Thomas Heinz Pandžić nakon potpisivanja ugovora i proširenja kruga gledatelja.

Evo-tv danas ima već preko 40 tisuća pretplatnika, a Eronet je najveća platforma emitiranja digitalnih kanala u BiH. Poljoprivredna TV postaje dio njihovih paketa koje nude svojim korisnicima.