Nedjelja, 07 Rujan 2014 12:12

Srebrni, zlatni i dijamantni bračni jubilej

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

SLAVLJE BRAČNIH JUBILEJA U ŽUPI KAPTOL  -

 KAPTOL - U kaptolačkoj župi prošle nedjelje na misnom slavlju bračni parovi koji slave 25, 50 i 60 te više od 60 godina zajedničkog života proslavili su svoje srebrne, zlatne i dijamantne jubileje.
Na početku slavlja župnik Josip Klarić pozdravio je sve, a posebno jubilarce, nazvavši ih cvijećem ljubavi. - Vi ste svjedoci Božje ljubavi koja se događala nad vama i po vama. Plod vaše ljubavi su vaša djeca, unučad i praunučad - istaknuo je župnik.
Tumačeći navještenu Božju riječ koju su kao i molitvu vjernika čitali jubilarci, preč. Klarić je istaknuo važnost da naš život odiše Božjim planom. - Ove obitelji koje slave jubileje pokazuju kako su u tom Božjem planu ustrajali. Hvala vam na tome. Neka vas i dalje prati Božji blagoslov - poručio je preč. Klarić.
Bračni jubilarci su izrekli na misi svoju zahvalu za brak i obitelj, za svoga bračnog druga nakon čega je uslijedio Božji blagoslov. Na kraju slavlja župnik je svakom bračnom paru udijelio ponosnicu za ljubav i ustrajnost koju su pokazali u bračnom zajedništvu.