Nedjelja, 16 Listopad 2016 12:01

Rukometaši Požege slavili protiv Valpovke

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL istok - 2. kolo -

POŽEGA – VALPOVKA 30:25 (11:11)

POŽEGA – Dvorana T. Pirc. Gledatelja 100. Suci Emanović i Mikić (oba Štivica).

POŽEGA: Ćosić, Farkaš, Grbeš 1, Vlašić, Petrović, Bešlić 3, Blagojević 5, Tomičić 12, Kiš 8, Tukonić, Gelenčir 1, Franjić. Trener Dario Anić.

VALPOVKA: Dandić, Čičak 2, Slipac, Parmačević 3, Mandić, Vuković 7, Fumić 2, Horvat, Mišinec 1, Kiš 2, Čolaković, Đurić-Ivandija 1, Barišić 7. Trener Denis Kasun.

Prema prikazanoj igri sastale su se dvije izjednačene momčadi po kvaliteti s puno mladih igrača i pobjeda Požege je na kraju zaslužena a glavni protagonisti su bili iskusni igrači Ivan Tomičić i Domagoj Kiš. Prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno i igralo se gol za gol, jer niti jedna momčad nije ostvarila značajniju prednost. Na odmor se otišlo neriješenim rezultatom iako je Požega mogla otići s minimalnom prednošću da je Tomičić u posljednjim sekundama realizirao čistu priliku. U drugom poluvremenu još desetak minuta igralo se gol za gol, a nakon toga igrači Požege su došli na 2 pogotka prednosti. Dosta dugo se rezultat lomio na plus 2-3 pogotka za domaće igrače, da bi u posljednjih deset minuta susreta Požega povećala prednost na 5 pogodaka i na kraju su zaključili utakmicu pobjedom Požege s 5 pogodaka razlike. Kod Požege su se istakli vratar Čosić, Tomičić i Kiš, a kod Valpovke Vuković i Barišić.

Tekst: J. Neferović Foto: A. Protić