Nedjelja, 16 Listopad 2016 11:35

Plamene uvjerljivo do prve pobjede

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

A-1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ŽENE – 3. kolo -

PLAMEN POŽEGA – PODRAVAC GIGANT 73:54

(20:12; 15:11; 18:17; 20:14)

POŽEGA – Dvorana T. Pirc. Gledatelja 100. Suci Krešimir Katić, Matija Grubišić, Toni Štojs (svi Slav. Brod). Opunomoćenik Marijana Leko (Požega).

PLAMEN POŽEGA: Mart. Lovrić 8, Petra Lovrić 20, Sakoman, Vojtulek, Bašić, Mandir 15, Soldo 17, Devčić, Pandža Brnić 6, L. Hrmić, Berger, Halimić 7. Trener Vladimir Englman.

PODRAVAC GIGANT: Senjan, V. Šimunić 12, Hrstić, P. Šimunić 10, Ćurić 8, Spretnjak, Vinković, Slamić, Brezak , Dan.Bukovčan 20, Dij. Bukovčan 4, Vidić. Trener Ivica Molnar.

Od početka utakmice košarkašice Plamen Požega uzele su igru u svoje ruke. Prednost požežanki nakon prve četvrtine je iznosila 8 koševa, a nakon druge ona se povećala na 13 koševa. Prema prikazanoj igri vidjelo se da igračice Plamen Požega utakmicu drže pod kontrolom i da će pobjeda ostati u Požegi. U drugo poluvrijeme se ušlo malo opuštenije i u trećoj četvrtini u izjednačenoj igri tek koš prednosti za domaće. I u posljednju etapu su domaće igračice ušle s 13 koševa prednosti i početak posljednje etape nije bio učinkovit za domaće košarkašice i čak pet neuspješnih napada dao je krila gostujućim igračicama. No vrlo brzo su se organizirale igračice Plamen Požega i rezultat toga je bila efikasnija igra koja je na kraju donijela pobjedu požežankama od 19 koševa razlike. U redovima domaćina dobro su igrale Petra Lovrić, Soldo i Mandir, a kod gošći istakla se Danijela Bukovčan.

Tekst: J. Neferović Foto: A. Protić