Ponedjeljak, 01 Srpanj 2024 08:38

Završen 16. Međunarodni konjički turnir u Pleternici na Hipodromu podjelom pehara za najbolje vozače zaprega i rozeta za konje

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

PLETERNICA - Nakon tri dana natjecanja na pleterničkom Hipodromu završen je 16. Međunarodni konjički turnir Pleternica 2024. U nedjelju 30. lipnja vožene su vožnje preciznosti u parkuru i svečano dodijeljeni pehari za najbolje vozače zaprega i raznobojne rozete za konje. Nagrade su dodijeljene u dvadesetak kategorija za vožnje zaprega, od jednoprega, dvoprega i četveroprega, a posebno i za nacionalno prvenstvo u vožnji zaprega. Uz gradonačelnicu Mariju Šarić i direktoricu Jasnu Hofman nagrade su uručivali predstavnici Europskog konjičkog saveza FEI i Hrvatskog konjičkog saveza. 

Sve je uspješno organizirano i ove godine i Konjički turnir u Pleternici je najveće ovakvo događanje u Hrvatskoj a u organizaciji su sudjelovali Konjički klub Pleternica, CAI Pleternica, uz pokroviteljstvo Grada Pleternice i Požeško-slavonske županije, uz posebno veliko zalaganje istinskog ljubitelja konjičkog sporta, koordinatora svega, zamjenika gradonačelnice Domagoja Katića.

 

Medij