Ponedjeljak, 01 Srpanj 2024 11:45

Održan 4. Brod Open Race cestovna moto utrka za prvenstvo Hrvatske

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

SLAV. BROD - Na stazi u Luci Brod, ovog je vikenda održan 4. Brod open race, cestovna moto utrka za prvenstvo Hrvatske. Sudjelovalo je više od stotinu motociklista iz Hrvatske i susjednih zemalja, a odličan organizator i ovaj je put bio Big bike racing tim iz Slavonskog Broda, uz podršku Brodsko-posavske županije, grada Slavonskog Broda, općine Klakar, te uz veliku pomoć prijatelja i volontera iz MK Brod.

Prvog dana utrku je posjetio i ministar hrvatskih branitelja i potpredsjednik Hrvatske vlade Tomo Medved, u pratnji župana Danijela Marušića i predsjednika Županijske skupštine i saborskog zastupnika Pere Ćosića. Na utrci su bili i članovi Hrvatskog motociklističkog saveza, na čelu sa predsjednikom Stjepanom Peršinom.

Unatoč bolesti, predsjednik Big bike racing tima Nenad Jagodić, koji je prošlog vikenda uvjerljivo pobijedio u Križevcima, došao je na utrku i zahvalio na podršci Brodsko-posavskoj županiji, gradu Slavonskom Brodu, općini Klakar, Luci Brod, te brojnim sponzorima i pokroviteljima, a posebno svom Big bike racing timu i brojnim prijateljima, volonterima i redarima.

Na brodskoj utrci redovito sudjeluju i klubovi iz Požega: URPMS SOKOL POŽEGA i MOTO KLUB POŽEGA PROMET.

Unatoč visokim temperaturama, oko tisuću posjetitelja uživalo je u majstorijama vozača na stazi i u sjajnom stunt show programu Matije Podhraškog.