Subota, 29 Lipanj 2024 13:22

Teniski klub Požega organizira besplatnu ljetnu školu "Tenis je igra, igraj tenis"

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)
POŽEGA – Teniski klub Požega u suradnji sa Požeškim športskim savezom organizira i ovog ljeta besplatnu ljetnu školu tenisa pod nazivom“Tenis je igra, Igraj tenis” za djecu uzrasta od 4 do 14 godina.
 
Ovaj program provodi se u dvije skupine. To su “Tenis vrtić” za djecu od 4 do 7 godina starosti i Škola tenisa za djecu od 7 do 14 godina.
 
Škola će trajati od 01. srpnja do 31. kolovoza 2024., a treninzi će se održavati u predvečernjim terminima na igralištima Teniskog kluba Požega na Sportsko – rekreacijskom centru (Pavla Radića 2a)

Za djecu će biti organizirane besplatne aktivnosti koje uključuju opremu, natjecanja i nagrade kao i besplatan ulaz na Gradske bazene u sklopu tradicionalne akcije Požeškog športskog saveza – “Sportsko ljeto na bazenu”. 

 - Kroz ovaj program želimo potaknuti što više fizičke aktivnosti u klupskom okruženju i omogućiti kvalitetno provođenje slobodnog vremena djeci za vrijeme školskih praznika. Navedeno će pomoći u razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti djece polaznika, potrebnih za razvoj i  motoričkih znanja i vještina u životu i sportu. Program ćemo održavati od 1.7. do 31.8. u više ciklusa sa završnim natjecanjima i nagradama i uz stručno vodstvo trenera – poručio je voditelj škole Robert Brkljač.