Petak, 31 Svibanj 2024 11:41

Kuglački klub "Nove Nade" ženska ekipa osvojile Međužupanijsku kuglačku ligu mladih

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrano je zadnje kolo Međužupanijske lige mladih gdje su kuglačice i kuglači požeških Novih nada pokazali da nemaju premca u ovome sportu na nivou regije.

Uvjerljivo su dominirali cijelim prvenstvom kroz svih šest odigranih kola i zauzeli uvjerljivo prvo mjesto ispred Bjelovara, Novske, Pakraca, Kutine i Siska. Rezultat je ovo jednog kontinuirano kvalitetnoga rada Škole kuglanja koju Nade provode već punih pet godina. Trener Robert Bakić izuzetno može biti zadovoljan prikazanom igrom i samim pristupom ovom sportu svih članova kako u najmlađim kategorijama tako i u juniorskoj konkurenciji.

Posebno je vrijedno istaći odlične igre mlade Lucije Mirković koja je uzela sva prva mjesta u konkurenciji U-12 te Rafaelu Kostadinović koja je završila drugoplasirana u istoj disciplini.

Kategorijom U-14 dominirale su Iva Grgić te Nikolina Balen dok su najuvjerljiviji bili Bojan Savić i Lana Srnović u kategoriji juniora i juniorki.

 – U klubu nismo ni malo zabrinuti za budućnost, a rad i trud koji ulažemo u mlade već pokazuje odlične rezultate. Najviše nas raduje što seniorsku ekipu popunjavamo iz naše škole kuglanja koju ćemo i dalje njegovati i provoditi. Zahvalio bih se ovim putem i svim roditeljima naših kuglača koji nam pomažu i uskaču kad god je to potrebno kako logistički tako i materijalno te Požeškom sportskom savezu na svakoj mogućoj pomoći – izjavio je predsjednik KK Nove nade Darko Zovko.