Petak, 31 Svibanj 2024 11:32

Nogometni klub BSK Biškupci obilježio 70 godina od osnivanja kluba i aktivnog rada nogometaša u Biškupcima

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

BIŠKUPCI - Nogometni klub BSK Biškupci proslavio je nizom aktivnosti 70 godina postojanja i rada, prvo sa prijateljskim susretom i nogometnom utakmicom u kojoj su se satali NK BSK Biškupci i veterani GNK Dinamo Zagreb. Na stadionu Jozo Jelić - Suzi u Biškupcima odigrana je lijepa i dobra utakmica, a završila je neodlučno 5:5. Uz dosta zgoditaka za gledatelje uslijedila je Svečana skupština sa dodjelom zahvalnica i priznanja te svečana večera za sve goste i uzvanike u Vatrogasnom domu DVD Biškupci.

Povijest kluba iznijela je Marija Petrović, iz kojega smo saznali da u klubu djeluje 50-tak članova, te da od prošle godine imaju i svoju školu nogometa koju pohađa 30-tak najmlađih, što klubu svakako osigurava budućnost. Zahvalnice je uručio predsjednik kluba Matej Solić, a primili su ih Ivan Tomić, Jozo Barukčić, Vinko Marinac, Željko Kotizi, Stjepan Pavlović, Ivan Bunjevac, Goran Tomašević, Vinko Galić, Dragec Martinaš, Vlado Vinčić, Marijo Lukić i Milan Štetić. Plaketa Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije za obljetnicu dodijeljena je NK BSK Biškupci.

Uslijedila je zabavna večer na trgu u Biškupcima i cjelovečernji koncert uz Pop tamburaše "Paori" te soliste Mariju Pavković Snašu i Stanka Šarića. Nakon solističkog dijela s poznatim pjevačima tamburaških skladbi "Paori su nastavili s glazbom do iza ponoći.