Ponedjeljak, 24 Listopad 2016 17:29

Prijem gradonačelnika za najmlađe sugrađane

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - U prvom službenom posjetu Gradskoj vijećnici Grada Požege danas je bilo 40-ero najmlađih sugrađana rođenih u siječnju, veljači i ožujku ove godine. 20 djevojčica i 20 dječaka došlo je sa svojim roditeljima, braćom i sestrama, na prijem kod gradonačelnika Vedrana Neferovića koji se ovoga puta našao i u ulozi roditelja te je na prijem stigao sa svojim dječakom Franom i u pratnji supruge Valentine.

- Simbolika je da danas primamo djecu dok sutra imamo otvaranje ponuda za izgradnju novog dječjeg vrtića. Ovi mališani će sigurno ići u novi vrtić, nadam se ne samo oni nego i oni malo veći budući da će vrtić biti u funkciji od proljeća. Vama i djeci želim puno zdravlja i zadovoljstva – poručio je gradonačelnik Neferović.

Mališani su darovani novčanim darom od po 1.000 kuna, a njih četvero po 3.000, jer toliko po odluci Gradskog vijeća dobivaju djeca koja su treće ili koje daljnje dijete u obitelji. Neizostavna je i ovoga puta bila iskaznica Gradske knjižnice i čitaonice te knjiga za uspomenu.

Prijemu su prisustvovali: Bertelović Dino i roditelji Sanela i Miro, Bogojević Petra i majka Ivana, Brkić Klara i roditelji Marija i Krešimir, Bulić Ivan i roditelji Ivana i Roberto, Crnković Naomi i roditelji Anita i Tomislav, Čenić Klara i roditelji Ivana i Tomislav, Delvechio Jakov i roditelji Jasna i Manuel,
Franjić Ivano i roditelji Anita i Borislav, Galiot Ena i roditelji Marija i Marijan, Gorjanac Marin i roditelji Nikolina i Željko, Hačka Filip i roditelji Nikolina i Vjeran, Keller Petar i roditelji Martina i Josip, Kovač Magdalena i roditelji Martina i Tihomir, Kovačević Petar i roditelji Marina i Vedran, Kristić Niko i roditelji Anita i Alen, Vranić Luka i roditelji Davor i Ana, Ljubić Tena i roditelji Suzana i Davor, Marić Tamara i roditelji Marija i Zvonimir, Marinović Patrik i roditelji Ivana i Vjekoslav, Mrdalj Petra i roditelji Tihana i Siniša, Nedić Tereza i roditelji Anita i Nikola, Neferović Fran i roditelji Valentina i Vedran, Palian Tia i roditelji Mihaela i Marin, Pandžić Nikolina i roditelji Martina i Marko, Petković Ivan i roditelji Martina i Siniša, Ređepi Laura i majka Indira, Rušćukić Luka i roditelji Terezija i Tomislav, Soldo Klara i roditelji Ivana i Blaž, Šarić Iva i roditelji Valentina i Domagoj, Šutalo Jakov i roditelji Božana i Dražen, Tott Kimi i roditelji Irena i Erik, Valenta Eva i roditelji Ana i Ante, Valentić Patrik i roditelji Ivana i Josip, Vujnović Franka i roditelji Matea i Domagoj, Vuković Roberta i roditelji Lea i Ivan, Zirdum Karlo i roditelji Marija i Vedran, Berišić Marija i roditelji Janja i Nikola, Hećimović Ivano i roditelji Katarina i Josip, Mihalinec Filip i roditelji Branka i Boris, Štimac Dominik i roditelji Ivana i Damir.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska