Srijeda, 12 Listopad 2016 10:28

Gradonačelnik Neferović sastao se sa stanarima Ulice Borisa Hanžekovića

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - Gradonačelnik Vedran Neferović sastao se sa stanarima Ulice Borisa Hanžekovića u Požegi kako bi ih upoznao s problematikom njihove ulice te sa svim aktivnostima koje trebaju e2bf03d29c489ee57637a8f534afa56b 3 XLprethoditi samom asfaltiranju. Sredstva za radove su osigurana, a njihov početak najavljen je za ovu jesen.

- Mi smo obećali i ostajemo prvi tome da ove godine krenu radovi u Ulici Borisa Hanžekovića kada je u pitanju asfaltiranje. Međutim, prije nego se to napravi potrebni su određeni radovi Tekije koja će riješiti probleme odvodnje na spoju ulica Borisa Hanžekovića i Eugena Kvaternika gdje se stvara problem za velikih kiša. Idemo na jedno cjelovito rješenje. - najavio je gradonačelnik Neferović.

Uz gradonačelnika Neferovića sastanku su prisustvovali direktor Tekije d.o.o. Ante Kolić, Mile Beslić, direktor Razvojno – tehničkog sektora i pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i e2bf03d29c489ee57637a8f534afa56b 4 XLgospodarenje Jasminka Vodinelić.

- Mi ćemo, prije nego započne modernizacija ove prometnice, završiti radove na preljevnom kolektoru. Natječaj za radove bit će objavljen ovih dana te ako ne bude nikakvih problema možemo vrlo brzo krenuti – rekao je Ante Kolić, direktor tvrtke Tekija d.o.o.

Tekst: Kronika požeško-slavonska Foto: Grad Požega