Četvrtak, 10 Travanj 2014 13:59

Požeško gradsko kazalište u travnju

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 Klapa Rišpet i Dječak koji je govorio Bogu

 POŽEGA – Događanja koja su planirana u Gradskom kazalištu Požega u travnju najavila je na tiskovnoj konferenciji Valentina Soldo, ravnateljica, pozivajući građane na predstave i koncert. Za 11. travnja najavljena je repriza filma „Vinko“ od 20 sati, u organizaciji Udruge Gerger film.
12. travnja u kazalištu nas očekuje koncert Klape Rišpet, a 26. travnja od 20 sati gostujuća predstava Kazališta Oberon, Dječak koji je govorio Bogu. – To je monodrama u režiji Damira Mađarića, koji je režirao i prošlu predstavu požeškog kazališta Vjenčani list, u kojoj u naslovnoj ulozi glumi odličan glumac Goran Koši. Imali smo ga priliku vidjeti u 11. mjesecu prošle godine u gostujućoj predstavi Mindenfela. S tom predstavom on je u utrci za nagradu na Festivalu glumca u Virovitici – najavila je ravnateljica Soldo.
Ilijana Lončar je najavila za 28. travnja obilježavanje Međunarodnog dana plesa u organizaciji Plesne radionice. – Ove godine pozvali smo plesnu predstavu „Volim fiziku“, Zagrebačkog plesnog ansambla, a bit će upriličena izvedba za više razrede gradskih osnovnih škola. Predstava je namijenjena djeci i mladima, ali i odraslima koji traže način, kako da se napokon, ili ponovno zaljube u fiziku. Plesači se bave vrijednostima i zakonitostima fizike – rekla je Ilijana Lončar, a najavila je i događanja na gradskim ulicama u sklopu Međunarodnog dana plesa 29. travnja od 18 sati u pješačkoj zoni.