Utorak, 07 Siječanj 2014 13:40

Požega treba biti primjer drugima

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ZA HSP DR. ANTE STARČEVIĆ USPJEŠNA GODINA -
 

POŽEGA - Oštro osuđujući sadašnju Vladu koja apsolutno ništa ne čini kako bi Hrvatsku izvukla iz teške gospodarske situacije glavni tajnik Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, Pero Ćorić na konferenciji za novinare prošlu je godinu ocijenio lošom budući da na Zavodu za zapošljavanje nikad nije bilo više nezaposlenih, čak 365 tisuća osoba a gospodarstvo i dalje stagnira.
Za samu je stranku, prošla godina prema ocjeni Ćorića ipak bila uspješna jer su uspjeli ostvariti dobar rezultat na lokalnim izborima a i njihova je predsjednica u Euro parlamentu. Uz očuvanje svog svjetonazora Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević i dalje će raditi na okupljanju ostalih stranaka sličnog opredjeljenja a sve s ciljem da se s vlasti makne sadašnja nesposobna Vlada. Da je to moguće učiniti pojasnio je Ćorić pokazuje Požega koja mora biti primjer drugima, a u kojoj je nakon 11 godina vladavine SDP-a na vlast došao HDZ s koalicijskim partnerima među kojima je i HSP dr. Ante Starčević.
Predsjednik požeškog Zbora Dražen Muljević, istaknuo je kako stranci sve više pristupaju ljudi osviješteni za domoljubno i bogoljubno djelovanje stranke. Zato je najavio osnivanje Zborova stranke u Čaglinu i Pleternici čime bi Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević bila prisutna na cijeloj Požeško-slavonskoj županiji.