Četvrtak, 12 Prosinac 2013 14:28

Podnosi neopozivu ostavku u Tekiji

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

NEZAVISNI VIJEĆNIK MIRO RAŠIĆ NAKON ISTUPA SMOLČIĆA -

Nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Mario Rašić dostavio je medijima svoje priopćenje o podnošenju neopozive ostavke u Nadzornom odboru Tekije d.o.o.
- Ne želim davati preveliku pozornost na istup predsjednika Gradskog vijeća Požege, poštovanog kolege Nine Smolčića. No, na to sam primoran, iz moralnih razloga, pa tako na njegove „neukusne“ navode o nekakvim „ucjenama“ odgovaram sa neopozivom ostavkom na članstvo u nadzornom odboru Tekije d.o.o., - trgovačkog društva, u većinskom vlasništvu grada Požege, te i g. Smolčića ovim putem pozivam da se odrekne svojih naknada i preda ih nekom kome je potrebitije u socijalnom smislu, kako se spomenuti „apetiti“ u njegovim izjavama ne bi odnosili i na njega.
Ne želim sudjelovati niti davati bezuvjetnu potporu onim radnjama koje se rade i koje se planiraju bez prethodnih konzultacija (…sada već bivših) koalicijskih partnera, a što će vrijeme pokazati jesu li ili nisu na štetu grada i građana grada Požege – piše u priopćenju koje potpisuje Miro Rašić.