Ponedjeljak, 02 Prosinac 2013 09:54

Iščupali stranačku tablu iz zida

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

ŽUPANIJSKA ORGANIZACIJA HRVATSKE SELJAČKE STRANKE -


POŽEGA - Proteklog je vikenda, prvi puta u dvadeset godina, iz zida u ulici Dragutina Lermana 4 u Požegi, gdje se nalaze stranačke prostorije, iščupana tabla sa oznakom Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke. Da li je riječ o vandalskom činu vesele mladeži ili namjernom činu, ili HSS nekome smeta teško je reći, no činjenica je da je tabla iščupana, ali nije potpuno uništena. Činjenica je i to da se vesela mladež desetljećima prije družila u tom haustoru, i da je skinuta tabla najstarije stranke u Hrvata koja na godinu slavi 110 godina postojanja.
Unatoč tome HSS će se, kao humanistička i socijalno osjetljiva stranka koja se brine o svim socijalno osjetljivim slojevima društva, o očuvanju nacionalnih, kulturnih i tradicijskih, te ekoloških vrijednosti, i dalje zalagati za tradicionalne vrijednosti kao što su sloboda, čovječnost, vjera, poštenje, rad, pravica i demokracija.
Na kraju napominjemo da smo nedavno ponovo, po treći puta u zadnje 4 godine, uputili zahtjev u grad Požegu da odgovorne osobe prime na sastanak predstavnike požeškog HSS-a na temu postavljanje biste Stjepanu Radiću u Požegi, stoji u priopćenju HSS-a koje potpisuje predsjednik Željko Jakopović, dipl ing.