Četvrtak, 20 Lipanj 2013 09:54

Konstituirano Općinsko vijeće Općine Kaptol

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

IZABRANO STABILNO VIJEĆE KOALICIJE HDZ – HSU – HSS -

KAPTOL – Konstituirano je pod predsjedanjem Matije Lukića iz Ureda državne uprave Općinsko vijeće Općine Kaptol koje broji 13 vijećnika. Nakon što su izabrani vijećnici Mile Pavičić (HDZ) i Josip Soudek (HSS) podnijeli ostavke zbog toga što su izabrani na funkciju načelnika općine i zamjenika načelnika, u vijeće su ušle zamijene Damir Poljanac (HDZ) i Slavko Šag (HSS).

Izabrana su i tijela vijeća, mandatna komisija kojoj predsjedava Željko Perić i komisija za izbor i imenovanje kojoj predsjeda Dražen Čakalić. Nakon položene prisege vijećnici su jednoglasno na prijedlog za predsjednika Općinskog vijeća izabrali Damira Poljanca ispred koalicije HDZ-HSU, a za njegovog zamjenika Zdenka Kanižaja ispred SDP-a.

 - Izbori su iza nas i mi se sada moramo okrenuti budućnosti i radu za boljitak stanovnika općine Kaptol. Očekujem konstruktivne prijedloge od svih vas, jer ja i moj zamjenik ne možemo sve vidjeti i predlagati. Nismo ni do sada nikad gledali iz koje stranke dolazi koji prijedlog, i očekujemo od vas svih prijedloge jer tako kad nas je više možemo dobiti kvalitetan prijedlog. trebamo raspravljati argumentima i sa suradnjom sigurno ćemo doći do napretka i boljitka za sve – rekao je načelnik općine Mile Pavičić, čestitajući svima na izboru u općinsko vijeće.IMG 3453

U Općinsko vijeće Općine kaptol ušli su Damir Poljanac, Slobodan Manović, Marija Vuković, Mate Jurić, Željko Haničar, Dražen Čakalić, Željko Perić i Ivica Mijoković ispred koalicije HDZ – HSU, Zdenko Kanižaj i Dražen Tadijanović ispred SDP-a, Slavko Šag i Ivan Kmetić ispred HSS-a, Ivan Kralik ispred HDSSB-a.