Četvrtak, 20 Lipanj 2013 09:50

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Kutjeva

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

HDSSB I HDZ DALI PREDSJEDNICU VIJEĆA I ZAMJENIKA -

KUTJEVO -  Konstituirano je Gradsko vijeće Grada Kutjeva po rezultatima izbora, tako da je u vijeće ušlo pet stranaka i nezavisna lista, te niti jedna stranka nema prevlast u vijeću koje čini 15 vijećnika. Najviše vijećnika ima SDP pet, a pri izborima za tijela vijeća, predsjednika i zamjenika ostali članovi su jednoglasno glasali za prijedlog većine vijećnika. Sjednica je održana pod predsjedavanjem Antonije Jurković, iz Ureda državne revizije, a kako je izabrani vijećnik Ivica Nikolić svoj mandat stavio u mirovanje zbog razloga jer je izabran za gradonačelnika Kutjeva, na njegovo mjesto u vijeće je s liste SDP-a ušao Željko Kuburić.

Na prijedlog većine vijećnika uz suzdržane glasove SDP-a za predsjednicu vijeća izabrana je Josipa Miličević, nositeljica liste HDSSB a za njenog zamjenika Kruno Petrović ispred koalicije HDZ – HSP AS.IMG 3415

Zahvaljujem se na povjerenju i očekujem dobar i konstruktivan rad u Gradskom vijeću – rekla je Josipa Miličević. Uz čestitke svim vijećnicima gradonačelnik Ivica Nikolić je istakao da se nada suradnji za dobrobit grada Kutjeva, u skladu prisege koju su dali na početku sjednice.

Gradsko vijeće Grada Kutjeva čine slijedeći vijećnici Miro Petrovicky, Stjepan Kordiš, Zvonko Bodegrajac, Đurđica Vaniš i Željko Kuburić ispred koalicije SDP – HSU, Josipa Miličević, Ivan Galić, Mato Ramić i Ivica Ribičić ispred liste HDSSB, Mario Karadža, Kruno Petrović i Matija Konjevod ispred koalicije HDZ – HSP AS, Ivica Perak ispred koalicije HSS – HSLS, Ante Pavković kao nezavisni kandidat i Željko Jambrek ispred liste HSP.