Utorak, 18 Lipanj 2013 08:48

Zaustaviti odlazak mladih iz županije

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

 

DRUŽENJE POŽEŠKO-SLAVONSKOG ŽUPANA S NOVINARIMA -

POŽEGA - Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević za požeške je novinare iz svih medijskih kuća koje djeluju  na prostoru županije  organizirao zajedničko okupljanje na "Slavonskom doručku".

Zahvaljujući  novinarima na korektnom praćenju tijekom predizborne kampanje župan Alojz Tomašević  je istaknuo kako ovih dana organizira i zajedničke sastanke s predstavnicima  školstva, zdravstva i drugih institucija u kojima je županija osnivač a s ciljem kako bi iz prve ruke doznao koji su problemi i kako županija može pomoći u njihovu rješavanju.IMG 2864

 - Problemi su uistinu mnogi, a proračun županije opterećen je kreditnim obvezama. No bez obzira na sve nastojat ćemo pomoći koliko možemo ne samo ustanovama i tvrtkama već i pojedincima. Važno nam je zaustaviti  odlazak mladih iz ove županije. Treba im pomoći da ovdje osiguraju egzistenciju i rješavaju svoju stambenu problematiku. Upravo ti mladi ljudi i mlade obitelji moraju biti naši najveći investitori - rekao je župan dodajući kako je svjestan da su obveze koje je preuzeo kao župan brojne no da će i nadalje nastojati biti  prisutan u svakoj sredini.

Na zajedničkom druženju s novinarima župan je najavio i skorašnje konstituiranje Skupštine Požeško-slavonske županija čija će se sjednica održati 27. lipnja.