Četvrtak, 30 Svibanj 2013 10:20

Vrdoljak dao potporu Ivanu Đurini za načelnika

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POTPREDSJEDNIK HNS-a I MINISTAR GOSPODARSTVA IVAN VRDOLJAK U ČAGLINU -

ČAGLIN - Potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak posjetio je Čaglin i izrazio podršku kandidatu za načelnika Čaglina Ivanu Đurini u drugom krugu lokalnih izbora 2. lipnja. Poručio je kako je došao podržati dobre ljude i prijatelje koji, kako je rekao, imaju veliko srce za svoje mjesto, i čuti od njih koji su prioriteti Čaglina i na čemu će raditi zajedno nakon pobjede u IMG 0687drugom krugu lokalnih izbora.

 

Dobar odaziv od 61,70%  birača koji su se odazvali izborima u najmanje nastanjenoj i najnerazvijenijoj općini Požeško-slavonske županije samo je dokaz da je Čaglinčanima vrlo bitno tko će im u naredne četiri godine voditi općinu, a po broju osvojenih mandata u općinskom vijeću  i siguran prolazak HNS-ovog kandidata kao vodećeg po broju glasova u bitci za načelnika, jasan je pokazatelj da HNS postaje stranka u Čaglinu kojoj ljudi vjeruju da može voditi Čaglin ka svjetlijoj budućnosti.

 

 - Došao sam vam opet i dolazit ću, dok god moj prijatelj Đurina bude trebao pomoć da Čaglinu i njegovim stanovnicima osiguramo normalne uvijete za život. Tragično je da mi u 21 stoljeću, pričamo o problemu kanalizacije, javne rasvjete ili ukidanju željezničke pruge. Ovdje sam da  pokušamo to promijeniti. Zajedno ćemo s našim koalicijskim partnerima na državnoj razini, a uskoro i ovdje na lokalnoj uspostaviti vozni red koji odgovara stanovnicima ove općine, iznaći ćemo način za katastarsku izmjeru i za četiri godine ČaglinIMG 0685 će bez problema moći se prijavljivati na natječaje fondova  za izgradnju cesta. Ne može se preko noći, ali kvalitetnim vođenjem općine polako ćemo osigurati Čaglinu i njegovim stanovnicima uvjete za život kakav zaslužuju u 21. stoljeću - rekao je ministar Ivan Vrdoljak.

 

Tribini su nazočili i kandidat za župana Vicko Njavro i čelnici SDP-a koji potporu u drugom krugu za načelnika općine Čaglin daju Ivanu Đurini.