Srijeda, 29 Svibanj 2013 12:31

Laži, manipulacije i zastrašivanja u kampanji

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

TISKOVNA KONFERENCIJA VEDRANA NEFEROVIĆA KANDIDATA ZA POŽEŠKOG GRADONAČELNIKA -

POŽEGA – Manipulacije, laži, glasine, podmetanja koje ovih dana idu o otkazima koje će navodno novi gradonačelnik provesti kad dođe u poziciju vođenja grada moram odmah demantirati. To je praksa dosadašnje politike koja se provodila, politika straha i ucjena, prijetnje otkazima u situacijama pred izbore. Svi zaposlenici koji rade u gradskim ustanovama i tvrtkama mogu se osjećati sigurno – rekao je Vedran Neferović, kandidat u drugom krugu izbora za požeškog gradonačelnika ispred koalicije HDZ, HSP AS na tiskovnoj konferenciji koju je sazvao upravo da bi demantirao ove laži, manipulacije i zastrašivanja koja se događaju u kampanji.

Mi ne mislimo provoditi politiku otpuštanja već politiku stvaranja uvjeta za nova zapošljavanja. Politika straha, ucjena i podjela se mora zamijeniti politikom dijaloga u svrhu razvoja grada. Puštaju se priče o ukidanju besplatnog prijevoza za umirovljenike što također nije istina.IMG 0701 Mi ćemo problematiku umirovljenika rješavati kroz Ured za umirovljenike kroz jasnu politiku i kvalitetne skrbi, sa stalnom potporom umirovljenicima. Politika razvoja grada Požege je jedino ono što nas zanima i s tim ciljem želimo voditi grad Požegu u razvoj i stvaranje uvjeta za nova radna mjesta – dodao je Neferović koji je reagirao jer mu se obraćaju građani iz Babinog Vira i s područja Orljave gdje SDP radi promidžbu, ali je rade na priči da će HDZ otpuštati i uklanjati ljude iz gradskih tvrtki, što nije točno i traži njegovu reakciju.

 - Ja sam ravnatelj Doma zdravlja proteklih 34 mjeseca u kojem vremenu smo otvorili 30 radnih mjesta. Prema Ministarstvu zdravlja smo uputili više projekata vrijednih 5 milijuna. Mi smo mladi ljudi koji želimo zapošljavati i razvijati ovu Požegu. Želimo ovoj Požegi boljitak a time i svojoj djeci. Nije bilo niti jednog otpuštanja, dapače samo smo zapošljavali – istakao je Darko Puljašić, kandidat za dogradonačelnika Požege.

 - Puno kolega i prijatelja, poznanika me pitalo što će se desiti nakon 02. lipnja ako dođete na vlast, govori se da ćemo dobiti otkaze, prvenstveno onima koji rade pod patronatom grada. Dakle svi djelatnici gradskih tvrtki mogu odahnuti i bez straha neka izađu na izbore, kažu svoje pravo ja, iskoriste svoje pravo glasa a da i nakon 02. lipnja ostanu radosni. Neće na posao dolaziti s grčevima u trbuhu i raditi pod ucjenama i prijetnjama – rekao je Mario Pilon, kandidat za dogradonačelnika grada Požege.