Četvrtak, 29 Svibanj 2014 10:51

Kad se male ruke slože čuda naprave

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

PLESAČI DALI SVOJ DOPRINOS HUMANITARNOJ AKCIJI ZA POPLAVLJENE  -

POŽEGA – Gotovo svi smo teško gledali scene s poplavljenih područja i razmišljali o tome kako tim ljudima pomoći, mnogi od nas su i pomogli,a kako još više pomoći razmišljali su i u Plesnom studiju Marine Mihelčić i Požeškim mažoretkinjama. Kako pomoći, pa naravno plesom za svoje sugrađane i motivirati ih da što više puta svi zajedno nazovu broj za humanitarnu pomoć.
Uz pokroviteljstvo grada Požege organizirali su u pješačkoj zoni humanitarnu akciju „Kad se male ruke slože“ i na plesni program pozvali Požežane. U toj nakani pridružili su im se i brojni gosti, tako je u subotu dopodne pješačka zona vrvjela od plesača, njihovih roditelja, prijatelja i građana Požege. Uz plesače Plesnog studija Marine Mihelčić i Požeške mažoretkinje svoje koreografije izveli su i Dječji vrtić „Radost", Dječji vrtić „Šareni svijet", Dječji vrtić Požega, Dječji vrtić Sv. Leopold Mandić, Plesna radionica Ilijane Lončar, Plesni klub „Boa", Cvjetići glazbe iz Pleternice, Plesni klub Brestovac, Plesni klub „Extreme" i Twirling klub Požega. Sve plesače i brojen goste plesne priredbe pozdravili su požeški gradonačelnik Vedran Neferović i zamjenik župana za društvene djelatnosti Ferdinand Troha koji su također pozvali sve da za vrijeme plesnih točaka nazovu humanitarni broj 060 90 11 i tako pokažu svoje veliko srce i pomognu onima kojima ta pomoć sada najviše treba.
- Naši mališani su zaista složni i aktivirali smo se svi zajedno kako bismo pomogli onima kojima je u ovom trenutku naša pomoć potrebna. Vjerujem da će njihove ruke danas ovdje puno toga lijepoga pokazati, a naše je da zavrtimo ovaj broj i svi zajedno pomognemo u ovoj akciji za one kojima je pomoć najpotrebnija – rekao je gradonačelnik Neferović, a slijedili su ga brojni mobiteli i male i velike ruke koje su tipkale humanitarni broj i dala svoj doprinos za stradale u poplavama u Slavoniji.