Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024 12:16

Najavljeno Požeško kulturno ljeto 2024. u organizaciji TZ grada Požege - Kazališne ljetne večeri i Ljeto u knjižnici 2024.

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Održana je tiskovna konferencija u dvorištu Kuće Kraljević u Požegi s temom najave brojnih manifestacija, priredbi i događanja u sklopu Požeškog kulturnog ljeta 2024, te događanja Kazališne ljetne večeri i Ljeto u knjižnici 2024. koje organizira Turistička zajednica grada Požege s gradskim ustanovama, udrugama i društvima. Ovogodišnje Požeško kulturno ljeto najavila je direktorica TZ grada Požega Mirna Šimunović Svoboda, program u knjižnici ravnateljica Gradske knjižnice Požega Aleksandra Šutalo, program u kazalištu ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Neferović i pročelnica Odjela društvenih djelatnosti Maja Petrović. 

 - Ovogodišnje Požeško kulturno ljetpo je izuzetno bogato brojnim događanjima, priredbama, radionicama,koncertima, predstavama,  a sve je zapravo rezultat odlične suradnje s ustanovama grada Požege i brojnim udrugama i društvima. Sve je već započelo, a već ovog petka nas očekuje prava poslastica, paljenje Ivanjuskg krijesa i koncert na kojemu nastupa Jole. Nastavlja se sa 19. Sajmom antikviteta u požeškoj pješačkoj zoni, a već slijedećeg tjedna održava se najstarija u Hrvatskoj 44. Požeška kulenijada - istakla je na početku predstavljanja programa Mirna Šiminović Svoboda.

Upravo tu sinergiju u zajedništvo svih u ovogodišnjem Požeškom kulturnom ljetu pozdravila je i pohvalila pročelnica Maja Petrović.

PKLJ1

 

PKLJ2

 

Medij