Srijeda, 21 Kolovoz 2013 10:29

Snimile spot za pjesmu „Na kolodvoru“

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

TAMBURAŠKI SASTAV GARAVUŠE I ALBUM „DAME BIRAJU“  -

 

DRAGOVCI - U nedjelju, 18. kolovoza, cure iz Tamburaškog sastava Garavuše snimile su spot za još jednu pjesmu sa svoga albuma ''Dame biraju'', za pjesmu ''Na kolodvoru'' (A. Berač - A. Berač - K. Dražić/Ž. Bošković/B. Jovanovac).

DSC02945Spot je sniman na željezničkoj postaji u mjestu Dragovci. Redatelj spota je Boris Sekulić, snimatelj Goran Šantar, vizažistica Ana Čorić, a za frizure je bila zadužena Anita Borovec.

- Drago nam je što smo imale priliku surađivati s Borisom jer nam se sviđa njegov dosadašnji rad i nadamo se da će se ovaj spot svidjeti publici. Za glumce u spotu odabrale smo drage prijatelje iz Kutjeva i okolice, koji su se odlično snašli u svojim ulogama. Ovom prilikom želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u snimanju spota te mještanima Dragovaca na gostoprimstvu – rekla je Ivana Ketović.

Jako smo zadovoljne cijelom ekipom i jedva čekamo gotov uradak koji ćemo za par dana predstaviti svojoj publici, istakle su Garavuše, koje na žalost niti ove godine neće nastupati na požeškom festivalu.

DSC02956- Kao osoba iz likovne struke i zaljubljenik u film, prije nepunih godinu dana snimio sam svoj prvi video spot. Spot je lijepo prihvaćen od publike isto kao i od tamburaškog sastava Garavuše, koje su me na osnovu tog spota odlučile angažirati. Drago mi je i zahvaljujem da sam dobio potpunu slobodu u kreiranju i realizaciji spota, što je ujedno i velika odgovornost. Nakon poduže pripreme i napornog dana snimanja, mogu samo reći da sam uživao radeći na ovome spotu. Bilo je poprilično zahtjevno pri realizaciji, ali nema ljepšeg osjećaja umoriti se zadovoljan. Nadam se da će gledatelji uživati u ekranizaciji ove lijepe pjesme – rekao je redatelj Boris Sekulić.