Četvrtak, 11 Prosinac 2014 12:07

Prostor za edukacije i prezentacije

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

OTVOREN REGIONALNI CENTAR TUPPERWARE

 POŽEGA – Tko se od nas već nije sreo sa nekom posudom, pomagalom, zdjelom, ili nekim predmetom poznatog Tupperware, no od sada su oni dobili i svoj regionalni centar u Požegi, na adresi Trg Matka Peića 5, pa će nam svi ti predmeti, ali i savjeti za korištenje biti dostupniji. – Ovo je naš novi regionalni IMG 9101centar za područje gradova Slav. Broda, Nove Gradiške, Našica i Požege, koji će prvenstveno služiti kao nastavni za edukaciju naših akvizitera i prezentacije Tupperware posuda, za održavanje sastanaka i izložbeni prostor. Ovdje će se obučavati naši prezentatori i voditelji grupa, a sve iz asortimana Tupperware bit će izloženo i moći će se doći pogledati. Ovo će biti i mjesto za distribuciju robe do kupaca. Ovaj centar je preseljen iz Slav. Broda što pokazuje da Požega radi punim intenzitetom i da će moći napredovati dalje – rekla je Renata Banožić, voditeljica za požeško područje na samo otvaranju centra, kada je s jednom novom grupom održala prezentaciju najnovijih posuda i proizvoda Tupperware.

 - Ponuda je zaista velika i imamo sve za kućanstvo, od posuda za čuvanje namirnica i čuvanje hrane, pomagala u kuhinji, a sve se može doći pogledati, dogovoriti party i prezentaciju, te kroz razne radionice saznati sve što nekoga zanima. Ovdje se mogu uključiti i oni koji žele raditi na prodaji Tupperware proizvoda – kaže Renata koja je upravo demonstrirala jedan od prodavanijih proizvoda, univerzalnu sjeckalicu za povrće i voće koja IMG 9095radi na potezanje uzicom. U ovo blagdansko vrijeme obilazit će vrtiće i svojom humanitarnom gestom darovati pomagala za kuhinju, a svako dijete će darivati ekološkom bočicom za napitke.

Planiraju organizirati i interaktivni party na kojem će ženama pokazivati na koji se način koriste svi proizvodi, kuhat će u mikrovalnim pećnicama s Tupperware proizvodima. - Pokazat ćemo da to sve ima svoju funkciju upravo onakvu kako mi to prezentiramo na našim partyjima. Pozivat ćemo domaćice na susrete, pripremamo puno iznenađenja – istakla je Renata, koja je dio od velike obitelji Adria kluba, koju čine prezenteri i voditelji prodaje iz četiri države Slovenija, BiH, Srbija i Hrvatska. ocjenjuju da Tupperware u Hrvatskoj ima još jako puno prostora i mogućnosti ulaska sa svojim kvalitetnim proizvodima u domaćinstva u kojima još nije značajnije zastupljen.