Srijeda, 18 Prosinac 2013 12:18

Pokloni svima rođenim 13. 12. u petak

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ALLES ELEKTROCENTAR PONOVNO NAGRADIO VLASNIKE ZLATNE KARTICE -
 
POŽEGA – Alles je ponovno odlučio u ovim predblagdanskim danima nagraditi svoje vjerne kupce, a svakako najvjerniji su oni koji vjerno skupljaju bodove na svojim Zlatnim karticama. Ovaj puta nagradili su sve one koji su rođeni 13. prosinca, a kako je još bio petak, cijela sreća bila je još i veća, jer po vjerovanju taj nesretni dan je za 19 vlasnika zlatne kartice postao sretan dan. Sretan nam je uvijek, jer smo rođeni 13., no sada nas je posebno iznenadio i Alles, istakli su svi vidno iznenađeni direktoru Thomasu Pandžiću. Neki su mislili da ih netko vara kada su dobili poruku na mobitel da dođu u Alles po svoj poklon i da ih čeka svečani ručak baš 13. u petak. No svu ozbiljnost su shvatili kada su došli u Alles gdje ih je dočekao osobno direktor Pandžić i osoblje s poklonima i čestitkama za rođendan.IMG 4688
- Članica sam Alles zlatne kartice i redovan kupac u Allesu, počašćena sam što sam pozvana od gospodina Thomasa ovdje, gdje nas je dočekao ručak i pokloni. Jako se zahvaljujem, oduševljena sam i naravno da ću i dalje kupovati u Allesu, jer ovo je stvarno prekrasan poticaj - rekla je vidno uzbuđena Snježana Herster, trgovačka putnica iz Slav. Broda.
Iznenađen je bio i Požežanin Branislav – Danas mi je rođendan, a Alles nas je ovom prilikom udomio i počastio. Kratko alles gut, hvala lijepo cijeloj ekipi na čelu s Thomasom.
No sreću su mogli dohvatiti na 13. petak i ostali kupci u Allesu koji su došli u shoping, jer je bila pripremljena i nagradna igra. U elektrocentru su svi koji su se prijavili na natječaj mogli u 3 minute tražiti 13 sakrivenih predmeta, a sve koje su našli u tom vremenu mogli su odnijeti sa sobom potpuno besplatno. Bravo za Alles.