Subota, 02 Studeni 2013 11:49

6. Sajam poslova

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE – PODRUČNI URED POŽEGA  -

 

POŽEGA – Po šesti puta požeški Područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje organizirao je Sajam poslova, sajam za poslodavce i nezaposlene. Organiziran je da bi poslodavcima koji posluju na području naše županije lakše pristupili nezaposleni, upoznali se s potrebama za djelatnicima i skrenuli pažnju svojim životopisom, svojim znanjima i educiranošću. sajam je održan pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije i grada Požege, uz sponzorsku pomoć tvrtki Grbić d.o.o., Metalija-trans d.o.o. i Trgovačke radnje Lux, vl. Saše Lukića.

IMG 1624Sajam je otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević zahvaljujući poslodavcima koji su ovdje istakli svoje potrebe. – Ponosan sam što možemo vidjeti što se to nudi u našoj županiji i našem gradu. Mi moramo svi zajedno staviti proizvodnju na prvo mjesto. Ne postoji nigdje bogati čovjek koji će donijeti novce, investirati i nama će biti lijepo. Moramo shvatiti da samo novostvorena vrijednost i puno rada može donijeti uspjeh nama i cijeloj županiji. IMG 1625Sa našim srednjim školama moramo pripremiti našeg mladog čovjeka za život. Jedno od rješenja i izazov je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, da mladost na ovim prostorima ostane – istakao je župan Tomašević na otvaranju sajma, te poručio da moramo udružiti i tvrtke, obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i sa svim stanovnicima tražiti izlaze i rješenja za bolju budućnost.

Na ovogodišnjem sajmu osamnaest poslovnih subjekata, tvrtki, državnih ustanova izložili su eventualne potrebe za djelatnicima, a ponuda onih koji traže posao bila je deseterostruko veća.