Nedjelja, 27 Studeni 2016 13:54

Izvještajna skupština Udruge hrvatske policije branitelja Pakrac-Lipik

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PAKRAC - U planinarskom domu Omanovac PD „Psunj“ - Pakrac, 26. studenog Udruga HPBPL je održala Izvještajnu skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Miroslav Ivančić prigodnim govorom i pozdravom prisutnih. Posebno je pozdravio obitelji poginulih branitelja i goste iz Baranje, Udrugu HPB – Baranja.

Od svoje aktivnosti Udruga posebno ističe svoje učešće u obilježavanje godišnjice srpske pobune u policijskoj postaji Pakrac (1.3.), obilježavanje «Bljeska», sudjelovanje u malo nogometnom turniru «Vlado Laučan», sudjelovanju u obilježavanju Vukovarske tragedije. Financijsko izvješće je pozitivno jer je Udruga u plusu oko 68.000 kn. Usvojena su i sva ostala izvješća, a bilo je i kritičkih tonova članova udruge, posebno je Roberto Mateša kritizirao rad Udruge. Po njemu je slab informativni protok informacija među članovima udruge.
Za sljedeću godinu najavljen je program sličan ovogodišnjem koji je Udruga realizirala. Skupština Udruge osudila je dolazak veterana iz Srbije i Bosne na područje Pakraca i Daruvara. Članovima Udruge obratili su se prigodnim riječima predstavnik Lipika Ivan Pleša, gradonačelnica Pakraca Ana Marija Blažević, zamjenik župana Ferdinand Troha te predstavnik i predsjednik Udruge HPB – Baranja, Slavko Krajnović.

Tekst/foto: Gordan Vukić