Subota, 03 Rujan 2016 16:52

Najljepše uređeni Kavana Boba, trgovina Orljava i Boutique Mad

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

NATJEČAJ UREDIMO SVOJU POŽEGU PODRŽALO 18 UREĐENIH IZLOGA I POSLOVNIH PROSTORA -

POŽEGA – Na akciju „Uredimo svoju Požegu“ koju je pokrenuo tjednik Kronika požeško-slavonska odazvalo se 18 natjecatelja koji su uredili svoje izloge i poslovni prostor, trgovina, kafića, ureda i ostalih prostora. Bio je to zaista odličan odziv na dosta kratak rok, jer je tjednik Kronika pokrenuo akciju nakon što više od 20 godina koliko traje taj natječaj, posljednje tri godine organizatori Aureafesta nisu više pokretali i nisu željeli nagraditi svoje sugrađane koji uređuju svoje izloge. Mnogo njih je i unatoč tome želeći da ovaj grad u vrijeme festivala bude ljepši, uredilo svoje izloge, želeći istaći dio svoje stare baštine s kojom se trebamo ponositi.

- Zahvaljujem svim požeškim medijima koji su nas podržali u toj akciji i omogućili da naša poruka o uređenju izloga dođe do svih, a posebno zahvaljujem svima na podršci što smo ponovno pokrenuli tu akciju. Da smo bili na pravom putu govore nam desetci pisama potpore na društvenim mrežama i portalima, ali i interes sponzora da sudjeluju u nagrađivanju najboljeg izloga – istakao je urednik Vladimir Protić, na dodjeli nagrada i Priznanja najboljima.

Kako su sponzori osigurali uz tjednik Kronika više nagrada, dodijeljeno je 6 nagrada za najbolje uređen izlog. Šesto mjesto osvojio je izlog Ljekarne Vesne Topol, 5. mjesto trgovačka radnja Silver, 4. mjesto Frizerski salon Tena, a svi su oni dobili nagrade Elektrocentra Alles i tjednika Kronika.

Za 3. mjesto koje je osvojio izlog Boutiqua Mad nagradu je dao Restoran i prenoćište SchonBlick iz Vetova, koju je uručila šefica restorana Anita Miličević. Drugu nagradu vrijedni poklon paket Elektrocentra Alles osvojio je izlog Trgovine Orljava koji gotovo uvijek u raznim prigodama uređuju djelatnice trgovine, pa je tako i u vrijeme festivala njihov izlog odlično uređen.

Prvu nagradu u novčanom iznosu od 1.000 kn osvojila je Kavana Boba za tri tematske sobe uređene u starom stilu slavonske baštine, a nagradu je primila Sandra Pavić iz ruku požeškog dogradonačelnika Darka Puljašića.

Ovom prilikom ističemo da je novčanu nagradu dogradonačelnik Puljašić osigurao vlastitom donacijom, a on osobno podržao ovu vrijednu akciju „Uredimo svoju Požegu“ jer također smatra da svoj grad moramo uvijek činiti ljepšim, posebice kada u naš grad dolaze brojni gosti. Nagrađivanje najljepšeg izloga podržat će i u budućnosti.

Tekst/foto: Vladimir Protić