Subota, 13 Kolovoz 2016 14:14

Trophy „Zlatnom dolinom 2016“

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

4. MEĐUNARODNI OLDTIMER SUSRET U POŽEGI

POŽEGA - Nakon dvije godine stanke, ponovno se aktivirao požeški OldtimerclubTrophy, te na Trgu sv. Trojstva priredio izložbu starodobnih vozila, oldtimera. Bio je to 4. Oldtimer susret u organizaciji ovog kluba i pod pokroviteljstvom grada Požega.

Na požeškom trgu okupilo se tridesetak vozila, što automobila, što mora i motocikala, te jedan stari traktor, znatno manje nego prijašnjih susreta, iz nekoliko gradova, prvo susjednih od Gradiške, Broda, Našica, te Vinkovaca, Bjelovara, Osijeka, Slatine i dr. – Danas klub okuplja oko desetak članova, i odlučili smo se ponovno organizirati susrete ljubitelja starih vozila. Cilj ovog okupljanja da se prije svega družimo mi ljubitelji starih vozila, a kako mi idemo u goste drugim klubovima na njihove susrete, moramo i mi organizirati susrete u našem kraju. Ujedno izmjenjujem,o iskustva o održavanju takvih vozila, razmjenjujemo i dijelove do kojih je teško doći, te na taj način održavati naša stara vozila – istakao je Goran Kuba, predsjednik kluba.

Susrete su obišli brojni Požežani, a stare automobile i motore došao je obići i požeški gradonačelnik Vedran Neferović. Nakon smotre na Trgu sv. Trojstva kolona oldtimera uputila se put Pleternice, Kutjeva, obilazak nekoliko vinskih destinacija, i Velike gdje ih je očekivala vožnja spretnosti na školskom igralištu, te na kraju cilj u Zlatnom lugu.