Utorak, 09 Veljača 2016 13:15

Stotine maškarane djece na Požeškom maskenbalu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

TZ GRADA POŽEGA I OSNOVNE ŠKOLE ORGANIZIRALI DJEČJE MAŠKARE -

POŽEGA - U organizaciji Turističke zajednica grada Požega i osnovnih škola održan je Požeški maskenbal. Vesela i šarena kolona najrazličitijih maski prošetala je središtem Požege obilježavajući tako posljednji dan maškara. Kako i prošle godine, u proslavu maškara uključile su se sve požeške osnovne škole, OŠ Antuna Kanižlića, OŠ Dobriša Cesarić, OŠ Julija Kempfa te Katolička osnovna škola. Nakon povorke kroz centar grad svi su se uputili do Sportske dvorane Tomislav Pirc, gdje su se u revijalnom programu predstavili dvominutnim točkama. U programu je sudjelovalo nekoliko stotina djece. Djecu je na početku maskenbala pozdravio gradonačelnik Vedran Neferović.

- Od srca vam želim da se dobro zabavite i da ove lijepe maske koje ste pripremili dobro iskoristite, budete veseli te da u vašim mislima i srcima maskenbal i veselje traje cijelu godinu. Vama odraslima želim da uživate u programu koji su ovi mališani za vas priredili - poručio je gradonačelnik Neferović.

Tema ovogodišnjeg maskenbala su dječje igračke pa smo tako mogli vidjeti Batmane, Spužvu Boba Skockanog, Malce, vile, karte i mnoge druge. Za sudjelovanje na maskenbalu svi su razredi dobili prigodne zahvalnice posebice što su uložili puno truda u izradu maski, sa svojim učiteljima i nastavnicima.