Nedjelja, 27 Rujan 2015 10:39

12 ekipa DVD-a ide na Državno natjecanje vatrogasaca

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

6. ŽUPANIJSKO VATROGASNO NATJECANJE -

JAKŠIĆ - Proteklog vikenda održalo se 6. županijsko vatrogasno natjecanje članova i članica DVD-a iz Požeško-slavonske županije. Nastupilo je oko 35 ekipa operativnih članova i članica sa ukupno 300 natjecatelja, oko 50 voditelja ekipa, te oko 50 članova tehničkog osoblja, sudaca, teklića i redara. Isto natjecanje je bilo izlučno natjecanje za nastup na Državnom vatrogasnom natjecanju operativnih članova i članica koje će se održati 02.10.2016. godine u Puli. Natjecanje je otvorio dožupan Željko Jakopović, te svim natjecateljima zaželio što bolje rezultate.

U skupini „A“ žene jedine su se natjecale članice DVD-a Grabarje i plasirale na državno natjecanje.

Prvo mjesto u skupini „A“ osvojili su članovi DVD-a Veliki Banovac, drugi su bili DVD Donja Obrijež i treći DVD Jakšić ekipa „1“.

U skupini „B“ prvi su bili članovi DVD-a Donja Obrijež, drugi DVD-a Grabarje i treći DVD Pleternica.

Prvo mjesto u skupini „A-VTC“ osvojili su članovi DVD-a Alilovci, drugi su bili DVD Šumanovac ekipa "1" i treći DVD Djedina rijeka.

U kategoriji „B-VTC“ prvi su bili DVD Podgorje, 2. DVD Doljanovci, 3. DVD Biškupci.

Svi ovi članovi će predstavljati Požeško-slavonsku županiju na Državnom vatrogasnom natjecanju u Puli. Pehare i diplome je dodijelio načelnik Općine Jakšić, Ivica Kovačević te se zahvalio i čestitao svim vatrogascima na ostvarenim rezultatima.

Tekst/foto: Vanja Protić