Subota, 30 Svibanj 2015 13:02

Najboljim srednjoškolcima 7 laptopa

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ROTARY CLUB POŽEGA PONOVNO U AKCIJI -

 POŽEGA -  Tradicionalno već po sedmi puta pri kraju školske godine Rotary club Požega dodjeljuje priznanja i nagrade najboljim učenicima završnih razreda svih sedam požeških srednjih škola. Najbolje učenike predložile su i izabrale njihove škole na osnovi cjelokupnog uspjeha tijekom njihovog srednjoškolskog obrazovanja. Dosada su u ovoj akciji dodijelili 46 prijenosnih računala, a kako kažu svih 12 članova požeških rotarijanaca neće posustati, nego će ovu akciju nastaviti i dalje.

Laptope najboljim učenicama i učenicima uz čestitke i želje za nastavkom uspješnog daljeg školovanja uručio je Antun Petrić, predsjednik požeškog Rotary cluba na maloj svečanosti u Hotelu Grgin Dol. Ove godine laptope su dobili: Anita Bosanac iz Ekonomske škole, Roman Brekalo iz Katoličke klasične gimnazije, Bruno Kukić iz Obrtničke škole, Filip Radić iz Glazbene škole, Barbara Reponj iz Poljoprivredno-prehrambene škole, Alen Solina iz Tehničke škole i Alen Ugarković iz Gimnazije.

U ime učenika zahvalila se Anita Bosanac – Zahvaljujem se Rotary clubu u ime svih maturanata i profesora na poklopljenim laptopima. Hvala vam. Puno nam to znači i vjerujem da će nam još više pomoći u našem daljem školovanju i obrazovanju.

Tekst/foto: Vladimir Protić