Petak, 19 Prosinac 2014 09:07

Prikupili 25 tisuća za Marijino liječenje

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

RADIO VALLIS AUREA ORGANIZIRAO HUMANITARNI KONCERT

 PLETERNICA – Radio Vallis Aurea pridružio se svima onima koji u ovo predblagdansko vrijeme žele pomoći, te su organizirali humanitarni koncert za pomoć u liječenju bolesne djevojčice Marije Vukoja. Koncert je održan u sportskoj dvorani u Pleternici, a u zabavnom dijelu nastupila je Ivana Radovniković i njen bend, ta domaći tamburaši TS Bisernica. Koncert je održan pod pokroviteljstvom grada Pleternice a medijski pokrovitelj je bio tjednik Kronika požeško-slavonska.

 Ivanine pjesme posebno se dopadaju mlađoj populaciji, pa su na podiju odmah prihvatili pjesmu i ples ono najmlađi i školarci. Ivanine pjesme posebno na RVA slušaju se često, zbog toga su organizatori i organizirali koncert s Ivanom. – Hvala svima od srca što ste došli i tako postali jedan dio ove priče, i pomoći na jedan svoj način – rekla je Ivana prije početka koncerta i pozvala sve da zaplešu ispred pozornice.

Koncert i organizatori su u svojoj humanoj nakani uspjeli, jer se prikupilo oko 25.000 kuna za nastavak liječenja Marije Vukoje. Ona se trenutno nalazi na oporavku poslije operacije u Njemačkoj, a prije koncerta pročitali su i njeno pismo, koje je sve ganulo. Zahvaljuje svima na pomoći jer će od toga novca kupiti prijenosni aparat za kisik koji joj je prijeko potreban u nastavku liječenja.

Nakon koncerta svi mladi htjeli su se fotografirati s Ivanom za uspomenu i ponijeti njen autogram, pa u nastavku donosimo fotogaleriju Ivane Radovniković i mladih Pleterničana.