Utorak, 16 Prosinac 2014 10:56

Slatke paketiće dobilo 500 djece

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

DAROVI DJEDA BOŽIĆNJAKA ZA DJECU OBRTNIKA

 POŽEGA – Djeca obrtnika i djeca radnika koji rade u obrtima i ove godine nasmiješena su dočekala božićne blagdane, jer njih niti ove godine nije zaboravio Djed Božićnjak. Cijelog dana u Domu obrtnika bilo je veselo i puno dječje graje, jer su djeca strpljivo čekala svog crvenog djedicu, znajući da je on dobre ruke i uvijek im nešto donese.

IMG 9567– Djeco pa kod vas nema snijega, evo jedva sam došao do planine sa svojim sanjkama i sobovima, a onda dalje nisam mogao. Morao je po mene doći predsjednik obrtnika Slavko Rich sa svojim autobusom da možemo sve to vama dovesti. Evo uspio sam jer znam da me nestrpljivo čekate – rekao je Djed Božićnjak, pa krenuo sa darivanjima. Bilo je tu pravih osmjeha, ali i suza i nepovjerljivih pogleda, no svaka ručica je hvatala i čvrsto držala svoj paket. Ove godine uz pomoć Udruženja obrtnika Požega za svu djecu osigurani su bogati slatki paketići.

 - To je jedna od naših tradicija koja je usmjerena našim najmlađima, i tu tradiciju ćemo nastaviti. Udruženje zajedno s roditeljima osigurava slatke paketiće, ali i Djeda Božićnjaka da bi cjelokupni doživljaj djece bio potpun. Naša djetinjstva su uvijek u blagdanske dane bila ispunjena željno očekivanim susretom s djedicom koji donosi darove, pa to moramo osigurati našoj djeci i u buduće – istakao je predsjednik požeškog udruženja obrtnika Slavko Rich.