Utorak, 11 Studeni 2014 17:27

„Slavonski vez“ gost 982. emisije

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

20 GODINA POPULARNE EMISIJE „SUPERTON“ JELENKA TOPIĆA  -

 POŽEGA / VETOVO – Punih dvadeset godina emitira se popularna glazbena emisija „Superton“ urednika i voditelja Jelenka Topića, a do sada je emitirani 800 emisija na radio valovima požeških radiostanica, dok se posljednjih 82. emitiraju na Poljoprivrednoj TV Požega. Obilježavajući dvadesetu godišnjicu prisustvovali smo snimanju nove TV emisije, u kojoj su gostovali tamburaški sastav „Slavonski vez“ iz Đakova.

IMG 6001- Ova 982. emisija snima se u Restoranu Schon blick u Vetovu, a do sada smo tisuće pjesama i tisuće sati glazbenog programa snimili u radijskim studijima, televizijskom studiju i na raznim lokacijama diljem Požeštine. U emisija „Supertona" gostovalo je do sada preko 300 glazbenih skupina i tamburaških sastava. U novoj TV koncepciji snimamo do 35 pjesama jer emisija ide u trajanju od dva sata, tu su još razgovori sa glazbenicima i gostima, te razgovor s našim domaćinima kao snimamo izvan studija. Gostovali su nam sastavi iz cijele kontinentalne Hrvatske, a ugostili smo i hrvatski sastav i Mađarskog Gradišća – kaže Jelenko Topić, urednik, voditelj i glazbeni kolekcionar, jer kako sam kaže ima pravo bogatstvo u tisućama sati snimljenog materijala u audio a već dvije godine i u video zapisima.

 Ova emisija bit će emitirana 24. studenog u 20,35 sati na Poljoprivrednoj TV Požega koju možete gledati preko interneta ili na MaxTV 504 kanalu, te u reprizi 29. studenog od 21 sat. Naporne sate snimanja glazbenicima i tehničkom osoblju olakšala je mlada voditeljica restorana Anita Miličević, ponudom ribljih specijaliteta u pauzi snimanja. Kako je to svirati najmanju tamburu probala je i sama, možda joj bisernica priraste srcu.