Ponedjeljak, 22 Siječanj 2024 08:21

Vrijedni članovi HPD "Sokolovac" odradili još jednu radnu akciju na Planinarskom domu "Lapjak" u Velikoj

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

VELIKA - Vrijedni članovi HPD "Sokolovac" Požega proteklu nedjelju su iskoristili za radnu akciju na svom Planinarskom domu "Lapjak" u Velikoj. Vesela planinarska družina u ranim jutarnjim satima krenula je iz Požege put odredišta. Željni rada i nakon prve ispijanje jutarnje kave krenulo se na uređenje doma. Očišćena je i uređena "Kamena sala" koja služi za goste te su postavljeni novo nabavljeni madraci. Velika i mala sala su uređene i pripremljene za nadolazeću skupštinu dok je temeljito opran i usisan doljnji dio Doma. Uz nekoliko pauza tijekom rada vrijeme je brzo prolazilo uz pokoju šalu ili neku zanimljivu planinarsku anegdotu. Peći u Domu su očišćene dok su drva iz podruma donesena. Nakon dobro odrađenog posla slijedio je zajednički ručak i okrjepa. Dobro raspoloženi i veseli planinari ostali su do kasnih poslijepodnevnih sati.
Sljedeće veliko druženje članova Društva održat će se 27.01 (subota) u 18,00 sati u PD "Lapjak" kada je predviđeno održavanje redovne godišnje Skupštine.
 - Požeški planinari pozivaju sve željne druženja i zabave da im se pridruže - poručio je predsjednik HPD "Sokolovac"  Bruno Horvat.