Ponedjeljak, 05 Prosinac 2022 08:51

I ovog Adventa plesna predstava „Požegi s ljubavlju“ ispunila Grabrik i srca Požežana

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA – Već tradicionalno u ovo predbožićno vrijeme Požeške mažoretkinje u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc organiziraju plesnu predstavu kao poklon svojim sugrađanima. Naziva „Požegi s ljubavlju – Movie night“ ovogodišnja predstava u gotovo dvosatnom programu provela nas je kroz brojne poznate filmove i mjuzikle, a osim Požeških mažoretkinja, sudjelovale su gradske osnovne škole Dobriša Cesarić, Julija Kempfa i Antuna Kanižlića, Dječji vrtić Šareni svijet, Mažoretkinje grada Pleternice, Plesni studio Jakšić, Plesni studio Voćin, Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar, Scenski studio Artina, Plesni klub Boa, Twirling klub Požega, Plesni studio Marine Mihelčić i drugi.

Od kluba se, zbog odlaska na studij sljedeće godine, emotivno oprostila maturantica Lea Mihelec, zahvalivši Marini Mihelčić te prvoj trenerici Nataši Ledić i trenerici Adrijani Jurić na svemu što su joj pružile u proteklih 13 godina.

Priredba je održana pod pokroviteljstvom Grada Požega i Turističke zajednice grada Požege, a na početku se ispunjenoj dvorani obratio zamjenik gradonačelnika Požege Borislav Miličević.

„U ovo adventsko vrijeme mira, ljubavi i darivanja, naše mažoretkinje pripremile su prekrasan dar Požegi. Pozvale su sve svoje prijateljice i prijatelje iz klubova da zajedno tradicionalno pokažu što znaju. Hvala vam još jednom na svemu.“, rekao je Miličević.

Ulaz na predstavu bio je kao i uvijek besplatan, a gledalište je bilo popunjeno, sve pripremljeno za odličnu zabavu, uz odličan zvuk i puno svjetlosnih efekata.

Na kraju po običaju predstavu uvijek završi dolazak Djeda Božićnjaka koji najavi dolazak Božića, a kojemu su se i ove godine obradovala sva djeca u dvorani.

Foto: Tena Protić, rva.hr