Utorak, 09 Kolovoz 2016 10:03

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

80-godišnjak krao stabla hrasta i cera u vlasništvu 52-godišnjaka

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 80-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Jakšić kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 1. do 8. kolovoza 2016. godine u blizini mjesta Vasine Laze posjekao i izrezao nekoliko desetaka stabala hrasta i cera u vlasništvu 52-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao streljivo

U ponedjeljak, 8. kolovoza, u mjestu Srednje Selo, 38-godišnjak je prilikom čišćenja podruma pronašao nekoliko komada streljiva koje je izuzeto od strane policijskih službenika i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Pijani 38-godišnjak vrijeđao tri osobe te im bacio ciglu na obiteljsku kuću

U ponedjeljak, 8. kolovoza, oko 22.15 sati, u mjestu Vlatkovac, ispred kuće, 38-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,49 promila, poradi ranijih nesuglasica vikao i raznim pogrdnim riječima vrijeđao 33-godišnjaka, 55-godišnjakinju i 58-godišnjaka te udarao po vratima i prozorima obiteljske kuće, a potom bacio ciglu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija