Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2016 10:27

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavao javni red i mir pa napao policajca

U nedjelju, 7. kolovoza, oko 2 sata, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, 38-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,87 promila tjelesno napao 19-godišnjakinju, 25-godišnjakinju i 27-godišnjaka koji su lakše ozlijeđeni, a prilikom postupanja tjelesno napao policijskog službenika koji je također lakše ozlijeđen. Protiv 38-godišnjaka slijedi optužni prijedlog i kaznena prijava

Požar na prometnim sredstvima

U petak, 5. kolovoza, oko 15.30 sati, u blizini mjesta Čaglin, uslijed baliranja došlo je do samozapaljenja poljoprivrednog stroja za baliranje slame u vlasništvu 51-godišnjaka. Požar je ugašen, a materijalna šteta se cijeni na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Izgubio nadzor nad motociklom i sletio u putni kanal

U nedjelju, 7. kolovoza, oko 16.30 sati, na državnoj cesti D-53, 35-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje vozilom određene kategorije, upravljao motociklom marke „Suzuki“, novogradiških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera a potom sletio u putni kanal. U prometnoj nesreći 35-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u Frankopanskoj ulici i u Eminovcima u Vukovarskoj ulici, dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija