Četvrtak, 04 Kolovoz 2016 09:34

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nepoznati lopovi ukrali nekoliko metara izrezanog drveta hrasta

U razdoblju od 28. srpnja do 3. kolovoza, u blizini mjesta Trenkovo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio nekoliko metara izrezanog drveta hrasta u vlasništvu 77-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pretragom stana pronašli 6 kg sitno rezanog duhana

U srijedu, 3. kolovoza, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi pretražili stan na području grada Požege u kojem prebiva 51-godišnjak prilikom čega su pronašli oko šest kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija RH zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava. 

Narušavao javni red i mir

U srijedu, 3. kolovoza, oko 11.20 sati, u Požegi, u Ulici Sv. Florijana, 52-godišnjak je poradi ranijih nesuglasica vikao i galamio na 51-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Požar na otvorenom

U srijedu, 3. kolovoza, oko 12.15 sati, u Požegi, na kraju ulice Grgin dol, došlo je do požara na divljem deponiju smeća.

Pijani mladić (21) sletio u putni kanal, prevrnuo vozilo i udario u žičanu ogranu voćnjaka

U četvrtak, 4. kolovoza, oko 1 sati, između mjesta Bankovci i Krivaj, 21-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,11 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio u putni kanal, udario u kameni kolni prilaz nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u žičanu ogradu voćnjaka. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 19-godišnji putnik kao i 21-godišnji vozač protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se prometna nesreća s lakše ozlijeđenim osobama u Požegi na raskrižju ulica Zrinske i Kralja Krešimira, a jedan bijeg s mjesta prometne nesreće je zabilježen u mjestu Branešci.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija