Četvrtak, 23 Lipanj 2016 10:32

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Provalili u radionu i ukrali radni alat

U razdoblju 20./21. lipnja, u mjestu Nurkovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u radionicu u vlasništvu 70-godišnjaka prilikom čega je otuđio radni alat. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

33-godišnjak u dva navrata tjelesno napao 24-godišnjakinju

U utorak, 21. lipnja, oko 18.45 sati, u Požegi, u Ulici Alojzija Stepinca, 33-godišnjak je u hodniku stambene zgrade tjelesno napao 24-godišnjakinju. Isto tako je utvrđeno da je 17. lipnja oko 22.40 sati, u Požegi, na terasi ugostiteljskog objekta 24-godišnjakinja također bila tjelesno napadnuta od strane 33-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U Trenkovu ispred kafića sukobio se s maloljetnikom

U srijedu, 22. lipnja, oko 2.05 sati, u mjestu Trenkovo, Trg Ante Starčevića, ispred ugostiteljskog objekta, 35-godišnjak je verbalno a potom i tjelesno napao 16-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Neovlašteno posjedovao drogu

U utorak, 21. lipnja, oko 19.30 sati, u mjestu Vetovo, u Zagrebačkoj ulici, 37-godišnji muškarac je vikao i galamio, a policijski službenici su prilikom postupanja kod njega pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Zapalila se rolo bala sijena

U srijedu, 22. lipnja, oko 4 sata, u mjestu Poljanska, na livadi u vlasništvu 48-godišnjaka došlo je do požara rolo bala sijena.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija