Petak, 24 Lipanj 2016 11:22

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Oduzimanjem prednosti prolaska skrivio prometnu nesreću

U četvrtak, 23. lipnja, oko 8.35 sati, u Pakracu, Trg bana Josipa Jelačića, 63-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, prilikom uključivanja na glavnu cestu nije propustio sva vozila prilikom čega je udario u bočnu stranu osobnog automobila marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je upravljala 68-godišnjakinja. Protiv 63-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici.

Požar na otvorenom

U petak, 24. lipnja, oko 0.15 sati, u Pleternici, Trg Zrinskih i Frankopana, u blizini autobusnog stajališta na neutvrđeni način je došlo do zapaljenja stabla koje je djelomično nagorjelo. Požar je ugašen od strane djelatnika JVP Pleternica.

Lopovi iz Osječke županije dolijali policiji

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad četvoricom hrvatskih državljana s područja Osječko-baranjske županije koje se sumnjiči da su razdoblju 14./15. lipnja 2016. godine, u mjestu Rajsavac, provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega su otuđili manju količinu novca, cigarete te razne prehrambene artikle. Također je utvrđeno da su 16./17. lipnja 2016. godine, u Čaglinu, u Ulici kralja Tomislava, provalili u prostorije benzinske postaje u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba prilikom čega su otuđili cigarete, a u istom razdoblju su u Pleternici, u Ulici Eugena Podubskog, provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega su otuđili cigarete i razne prehrambene artikle, dok su također u Pleternici, u Ulici kralja Zvonimira, provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege iz koje ništa nisu otuđili. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.