Ponedjeljak, 20 Lipanj 2016 09:25

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Tri provale za vikend jedna u Čaglinu i dvije u Pleternici

U noći sa četvrtka na petak, 16./17. lipnja, u Čaglinu, u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije benzinske postaje u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba prilikom čega je otuđio cigarete.

Istoga dana, u Pleternici, u Ulici Eugena Podubskog, provaljeno je u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega su otuđene cigarete i razni prehrambeni artikli.

Također u noći sa četvrtka na petak, 16./17. lipnja, u Pleternici, u Ulici kralja Zvonimira, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege iz koje nije ništa otuđio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Zapalio se auto u Velikoj

U petak, 17. lipnja, oko 16.45 sati, u mjestu Velika, u Ulici dr. Franje Tuđmana, došlo je do samozapaljenja osobnog automobila marke „Ford“, talijanskih registarskih oznaka kojim je upravljala 36-godišnjakinja. Materijalna šteta se cijeni na nekoliko tisuća kuna.

70-godišnji biciklista prilikom pada s bicikla lakše se ozlijedio

U subotu, 18. lipnja, oko 10.30 sati, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, 70-godišnjak koji je upravljao biciklom je izgubio nadzor prilikom čega je pao na kolnik i lakše se ozlijedio. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Pijani vozač izgubio kontrolu i zabio se u parkirano vozilo

U nedjelju, 19. lipnja, oko 4.35 sati, u Požegi, u Ulici Jagodnjak, 37-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,44 promila upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika te udario u parkirani osobni automobil marke „Opel“ u vlasništvu 62-godišnjakinje. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom vikenda dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici te dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u ulicama Miroslava Kraljevića i Kamenita vrata.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija