Petak, 03 Lipanj 2016 11:55

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ukrali gorivo iz radnog stroja

U razdoblju od 31. svibnja do 2. lipnja, u mjestu Ribnjaci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva iz Lipika prilikom čega je otuđio veću količinu goriva. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prevario staricu (80) i s računa joj podigao novce

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u ožujku i travnju ove godine doveo u zabludu 80-godišnjakinju te joj sa računa podigao iznos od nekoliko tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće.

Kod mladića i djevojke pronađena marihuana i sintetička droga

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom i 21-godišnjakom s područja Požege te 26-godišnjakom s područja Brestovca koji su dana 1. lipnja 2016. godine u večernjim satima zatečeni na području Brestovca kako kod sebe posjeduju cannabis marihuanu te sintetičke droge zbog čega protiv 19-godišnjakinje i 26-godišnjaka slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog, dok protiv 21-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija