Ponedjeljak, 06 Lipanj 2016 12:22

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Šumska krađa

U razdoblju od 28. svibnja do 4. lipnja, u šumskom predjelu iznad mjesta Vidovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla hrasta u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavali javni red i mir

U subotu, 4. lipnja, oko 20.30 sati, u Požegi, u Ulici Varelovac, u dvorištu i na ulici verbalno su se i tjelesno sukobili 26-godišnjak i 51-godišnjak s jedne i 42-godišnjak s druge strane, a potom je tjelesno napadnuta i 37-godišnjakinja koja je htjela pomoći 42-godišnjem suprugu. Protiv 26-godišnjaka, 42-godišnjaka i 51-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Udar groma zapalio rolo balu sijena

U nedjelju, 5. lipnja, oko 17.40 sati, u mjestu Stražeman, uslijed grmljavinskog nevremena došlo je do udara groma u rolo balu sijena prilikom čega je došlo do zapaljenja.

U razdoblju 4./5. lipnja, u Pakracu, u Vukovarskoj ulici, uz cestu, na neutvrđeni način je došlo do požara na zapuštenom posjedu koji se prošio i zahvatio stup električne energije.

Sletio autom u putni kanal, 5-godišnje dijete lakše ozlijeđeno

U subotu, 4. lipnja, oko 11.30 sati, između mjesta Gaj i Kukunjevac, 39-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno 5-godišnje dijete koje se nalazilo kao putnik u vozilu. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Cerničkoj ulici te dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Republike Hrvatske te u Pakracu u Bolničkoj ulici.

Ugrožavao javni promet

U nedjelju, 5. lipnja, oko 1.25 sati, u Požegi, u Ulici svetog Roka, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 57-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Zastava“, požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,36 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija